BASIC Holdet er for dig som bare gerne vil ned og brænde masse energi af. Her vil vi ikke beskæftige os med de sværest tekniske øvelser inden for CrossFitness, men derimod nøjes med teknikken bag disse. Herefter udføres en WOD (Workout of the day) med basic-øvelser hvor vi lover at du får chancen for at få pulsen helt op og ringe. Basic-holdet er altså trinnet mellem teknik og WOD-hold.ALLE vil kunne være med, og vi kører Workout’en som på de andre hold, dog skaleret end på de normale CrossFitness hold. På CrossFitness- holdet træner vi altid med en eller 2 Workout Of the Day (WOD). Holdet er planlagt efter både en styrkedel og en Metcon. Styrkedelen kan være alt fra dødløft til squat og fokuserer som navnet indikerer, på at gøre deltagerne stærkere. Metcon er en forkortelse for metabolic conditioning, der på godt dansk betyder; et træningspas designet til at øge din præstationsevne. Her kommer pulsen op og du vil mærke kroppen arbejde til sit yderste.

GO HARD - Det betdyer, at træningerne ligger på et lidt højere teknisk niveau end de almindelige hold. Der vil på dette hold blive stillet krav til din træning, men stadig plads til ALLE og fællesskabet er i fokus. Er du typen, som ønske at se og mærke stemningen af holdet, drømmer at træne på lidt vildere niveau eller tvivl om holdet er for dig, så kontakt os! 


MENS ONLY - Alle mænd kan være med - der er garanti for sved, grin, høj puls og ømme muskler. Giv den gas med de andre mænd på holdet! 

YOGA - Mobility og smidighed! Vi tager udgangspunkt i de problemsområder for fitness folk, vi får godt strukket ud og får kroppen til at løsne op.


KIDS CrossFITNESSS - for børn mellem 7-14år. Er dit barn yngre og ønsker at være med, så skriv til os. Vi sørge fpor en sammensætning af en styrke & konditionsprogram, som med garanti vil og kan udfordre alle aldrte. Vi har som mål, at hvert enkelt barn får brugt sin krop, og at børnene tillærer sig sunde og effektive bevægelsersmænstre - og nok sp vigtigt: at alle oplver glæden ved at træne i fælleskab med andre. Træningen har til fomål at forbedre muskelstyrke, kondition, balance og hurtighed via funktionelle øvelser tilpasset barnekroppens niveau. Ved funktionelle træning forbedres barnets motoriske færdigheder, som kan bruges i andre af livets sammenhæng. Vi vil lægge stor vægt på, at træningen er sjov og inspirerende, og børnene ligeledes lærer at modtage informationer samt forbedre deres koncentrations- og indlæringsevne. Træningen er udelukkende holdbaseret og vil blive varetaget af en instruktør, MEN ens forældre ervelkommen til at se på fra sideelinjen.


FAMILY CrossFITNESS sjov og funktionel træning til børn og deres forældre. Igennem leg og bevægelse, giver vi en god introduktion til hvad Crossfitness er. Og forhåbentligt giver det børnene smag for sporten så vi kommer til at se fremtidens seje medlemmer. Selvom der er fokus på børnene, så lover vi at forældrene også nok skal få sved på panden. Der er garanti for hyggeligt samvær børn og forældre imellem.

Der er ingen Aldersgrænse

Hver søndag fra kl.10:00-11:00.
CrossFITNESS

BASIC 

GO HARD

MENS ONLY

YOGA OUTDOOR

KIDS CrossFITNESS

FAMILY CrossFITNESS

TRX 

unsplash